Alle content op deze website is eigendom van JoCo Creatie. De content op deze website mag niet gekopieerd worden. Heb je een mooi idee en wil je de content op deze website daarvoor gebruiken? Neem dan contact op.

Sta je zelf op een van de foto’s, dan mag je de foto wel gebruiken, maar zet er dan wel bij wie de fotograaf is.

Tekst of beeld gebruiken van Werken aan je Geluk?

Over de vorm van de artikelen, interviews en deze website is goed nagedacht. Alle beelden zijn gemaakt door JoCo Creatie, tenzij er anders bij is vermeld. We kunnen ons voorstellen dat je denkt ‘Hé! Da’s een goed idee! Zo ga ik dat ook op mijn website doen. Of ‘Dat is een mooie foto, die wil ik ook gebruiken’.’ Dat mag helaas niet. Je mag de teksten, beelden en de formats op deze website niet kopiëren en gebruiken. Je mag wel quotes overnemen, als er een duidelijke bronvermelding bij staat

Bronvermelding als je tekst overneemt

Denk je ‘Dit is tof! Dat wil ik ook mijn website!’ dan kunnen wij ons dat goed voorstellen. Een hele tekst overnemen mag niet, maar je mag wel gedeelten van de tekst plaatsen als quote of referentie. Zet er dan wel heel duidelijk de bronvermelding bij. Die bronvermelding moet aan het volgende voldoen:

  • De bronvermelding bevat dat de naam van de website ‘Werken aan je Geluk’ (Grote letter W, grote letter G).
  • De woorden ‘Werken aan je Geluk’’ is een klikbare hyperlink die verwijst naar het oorspronkelijke artikel op werkenaanjegeluk.nl.
  • De link naar werkenaanjegeluk.nl of de website kan gevolgd worden door bezoekers en zoekmachines, zodat mensen ook daadwerkelijk een kijkje kunnen nemen op de bronpagina.

Wil je vaker dan één keer content overnemen? Neem dan contact op. Wie weet ontstaat er een mooie samenwerking.  

Foutje gezien?

Er wordt veel aandacht besteed aan de teksten, foto’s en andere content op deze website, maar een foutje is menselijk. Zie je iets wat niet klopt of niet volledig is? Laat het weten door even een mailtje te sturen naar joriet@werkenaanjegeluk.nl

JoCo Creatie is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door lezers of gebruikers van de website Werken aan je Geluk geplaatst en/of verspreid worden.

Links naar andere websites

Bepaalde (hyper)links op deze site leiden naar andere websites. Websites die niet van JoCo Creatie zijn. Deze links staan er zodat je als bezoeker extra informatie kunt vinden. Als je hierop klikt dan verlaat je de website van Werken aan je Geluk. Wij zijn niet aansprakelijk voor de kwaliteit of de inhoud van deze websites. We selecteren de links natuurlijk wel zorgvuldig, want we willen je geen slechte informatie voorschotelen. Maar we kunnen niet de hele website controleren of voorkomen dat de informatie op andere websites wordt aangepast. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door JoCo Creatie wordt onderhouden wordt afgewezen.

Niet aansprakelijk
Deze website staat vol met tips en tricks. Soms van experts, soms van wetenschappers, soms van ervaringsdeskundigen. Toch kunnen er geen rechten ontleent worden aan de tips en tricks die je hier leest, want iedereen is anders. Heb je hulp nodig of gaat het niet zo goed, neem dan persoonlijk contact op met een professional die jou verder kan helpen, zoals de huisarts of een psycholoog. De tips en tricks die je op deze website vindt zijn niet bedoeld om psychische en/of lichamelijke klachten mee te fixen. We geven deze slechts ter ondersteuning en inspiratie. Heb je psychische of lichamelijke klachten, neem dan contact op met je huisarts en overleg of deze tips voor jou kunnen werken. JoCo Creatie sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website en/ of de door JoCo Creatie ontwikkelde content of producten.

Reacties op de website

Wij zijn heel blij als je bijdraagt door ons tips, tricks en reacties te geven. Ook op de website in de comments. We komen graag met je in contact, daarom wordt er om je e-mailadres gevraagd. Want als je een tip, trick of mening hebt waar we meer over willen weten, dan komen we graag met je in contact. Waar we niet blij van worden is racistische, beledigende en kwetsende opmerkingen. Daarom worden alle reacties eerst gemodereerd. Zijn ze goed bedoeld, voorzien van een geldig e-mailadres waar we je mee kunnen bereiken en niet racistisch, beledigend of kwetsend, dan worden ze toegelaten op de website. Het kan dus even duren voor je jouw reactie ziet, maar dat is om het voor iedereen gezellig te houden.