Het grootste deel van onze tijd brengen we werkend door. Dan kun je maar beter werk hebben wat op zijn minst geen energie kost en als het even kan een beetje leuk is. Maar hoe kom je aan werk dat leuk is? En waar moet werk aan voldoen om leuk te zijn?

Dit zijn de vragen waar ik een antwoord op probeer te vinden. Dit doe ik door met allerlei mensen te praten en daarover te schrijven. 

Ik interview mensen over hun werk en praat met mensen over werk. Op deze website vind je interviews met mensen met de meest uiteenlopende beroepen en lees je over wat experts zoals psychologen, filosofen en loopbaancoaches zeggen over werk en hoe je daar gelukkig van kan worden. 

Over Joriet van Eck

Dat ben ik: Joriet van Eck. Oprichter, schrijver, podcastmaker en fotograaf van deze website. In deze blog vertel ik je mijn verhaal en waarom ik deze website begonnen ben. Je kunt ook een kijkje op mijn LinkedIn profiel nemen als je wilt weten bij welke bedrijven ik heb gewerkt. 

Heb je ideeën of wil je samenwerken? Dan hoor ik natuurlijk graag van je! Mail naar joriet@werkenaanjegeluk.nl of stuur me een berichtje op LinkedIn. 

Heb jij leuk, interessant, bijzonder of onbekend werk?

Heb jij een baan waar je graag over wilt vertellen? Dan ben ik een klein beetje jaloers, maar nog liever wil ik er alles over horen!

Ik praat graag met jou over wat er zo leuk/bijzonder/spannend/of juist saai is aan jouw werk. Ik ben benieuwd waarom jij dat werk bent gaan doen en of je er gelukkig van wordt. En wat dat geluk voor jou inhoudt, want geluk is voor iedereen wat anders. 

Stuur een mailtje naar joriet@werkenaanjegeluk.nl en ik bel/mail je zo snel mogelijk terug.

Ben jij een expert op het gebied van werken of geluk?

Ben jij een psycholoog, loopbaancoach, recruiter, headhunter, onderzoeker, expert op het gebied van werken of geluk? En wil jij graag jouw mening en/of visie over werken/geluk delen? Wat tof! Stuur een mailtje naar joriet@werkenaanjegeluk.nl, want ik hoor graag meer!

Heb jij een mening over werk en geluk?

Heb jij een sterk gevoel of juist heel veel vragen over werk en geluk. Heb jij de perfecte formule voor werk/privé balans gevonden of ben je ook nog op zoek? Of heb je gewoon een hele duidelijke mening over werk en/of geluk en wil je die graag aan mij laten weten? Ik ben razend nieuwsgierig, dus stuur dan een mailtje naar: joriet@werkenaanjegeluk.nl

Wil je jouw mening graag op deze website zien? Dat kan! Je kunt sowieso reageren onder de interviews, artikelen en mijn blogs (zolang je geen internettrol bent, want we houden het hier graag gezellig. Zie de disclaimer voor meer info). 

Wil je zelf een stuk hier publiceren? Wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar jouw mening en wat je geschreven hebt. Stuur het artikel in een mailtje naar: joriet@werkenaanjegeluk.nl

Samenwerken

Deze website is gericht op mensen die op zoek zijn naar een beetje meer geluk in hun werk. Mensen die meer balans willen tussen werk en privé. Het is een plek waar mensen zich laten inspireren door verhalen over verschillende banen en informatie van experts.

Denk je: nou die mensen wil ik toevallig ook bereiken en ik heb wel een verhaal/product/dienst over werk en/of geluk, dan kunnen we misschien wel wat voor elkaar betekenen. Neem daarvoor ook contact op via: joriet@werkenaanjegeluk.nl